Desgins en Prijzen

Websites op maat

Soorten Designs

Bij het maken van een website zijn er veel verschillende onderdelen om rekening mee te houden. een van de onderdelen is de soort layout die gewenst is. om dit makkelijker te maken splitsen we dit op in twee delen. de zo genoemde ‘one page design’ en de ‘multi pagedesign’ onze website is het perfecte voorbeeld hiervan. als u op de homepage kijkt is dit eigenlijk een ‘one page design’ alle informatie staat hier op. en we zouden het menu zo kunnen maken dat je naar beneden scrolt als je op contact zou drukken. hier hebben wij echter niet voor gekozen en zo als u heeft gemerkt als je op contact drukt brengt de website je naar een nieuwe pagina. dit is een ‘multi page design’.

Prijzen

Bij het laten maken van een website zijn er twee soorten prijzen, de maandelijkse kosten en de kosten voor het laten maken van de website.

Wat valt er onder de maandelijkse kosten?

  • De domein naam
  • De hosting

De maandelijkse kosten zijn voor een kleine website maar 8 euro per maand.

Ook de prijzen voor de website zelf hoeven niet veel te zijn. Een kleine ‘one page’ website kan u al hebbben voor 250 euro. echter is dit volledig afhankelijk van uw wensen. of u al plaatjes heeft en of nog specialen wensen heeft.

 

als u benieuwd bent naar de prijzen voor uw website neem dan contact met ons op.